top of page

På Infrabit förstår vi vikten av teknologi för företagets framgång. Därför erbjuder vi skräddarsydda tjänster anpassade efter dina unika behov, så att du kan ligga steget före. Vår expertis och fokus på kundnöjdhet säkerställer att du får den högkvalitativa service du förtjänar.

Infrabit handlar om långsiktiga relationer. Det spelar ingen roll om du behöver allmänna experter eller toppmoderna specialister. På Infrabit handlar det inte om snabba in- och utgångar. Vi vill lära känna dig och ditt företag och skapa värde långsiktigt. Det är så du vet att vi alltid kommer att vara på vår toppnivå, för att imponera och förtjäna allt det förtroende vi förlitar oss på. Enkelt och tydligt.

!Välkommen till Infrabit

Jonas Lindgren, Grundare

Att hitta rätt IT-team kan vara en utmanande uppgift, vilket är anledningen till att vi erbjuder personalresurslösningar för att underlätta för dig. Vår IT-konsultation erbjuder en professionell och pålitlig personaltjänst, vilket säkerställer att din interna IT-avdelning bemannas av erfarna professionella som har förmågan att ta ditt företag till nästa nivå. Kontakta oss idag för att få veta mer om hur vi kan hjälpa dig.

Rekrytering / bemanning

Maximera nyttan av din Microsoft 365 med våra expert-IT-konsulttjänster. Vi levererar licenser snabbt och effektivt samt hanterar kundtenanter, så att du kan fokusera på dina kärnverksamhetsoperationer. Vårt team av erfarna IT-professionella kommer att guida dig genom varje steg för att säkerställa en smidig installation och framgångsrik integration med dina befintliga system.

Microsoft 365

Våra tjänster inom Business Intelligence (BI) är specialiserade på att hjälpa kunder att bygga sina datawarehouses för Solver, BI360 eller Excel. Vi kan guida dig genom processen att designa, utveckla och implementera ett BI-system som är skräddarsytt för ditt företags behov. Våra erfarna konsulter är dedikerade till att erbjuda dig de bästa lösningarna som optimerar användningen av data i din verksamhet.

Business Intelligence

Våra IT-infrastrukturtjänster är utformade för att hjälpa företag som ditt att förbli konkurrenskraftiga och effektiva. Vi erbjuder omfattande support för alla aspekter av din IT-miljö, från att hantera och övervaka ditt nätverk till att underhålla din maskinvara och programvara. Oavsett om du överväger att flytta till molnet eller vill optimera din befintliga infrastruktur, har vårt team den expertis som krävs för att göra det möjligt.

Infrastruktur

Saker vi gör

Genom åren har vi hjälpt Borga att övervinna sina IT-utmaningar genom att erbjuda innovativa lösningar som ger verkliga resultat. Vår kompetens inom strategi, personal och affärsintelligence har hjälpt dem att förbättra sin operationella effektivitet och uppnå sina mål. Se hur vi kan hjälpa ditt företag att ta nästa steg genom att läsa om våra senaste projekt nedan.

Borga

Sedan 2006 har Infrabit varit ett stabilt stöd för Lingmerths Resebyrå, med inriktning på BI-lösningar. Vi förenklar komplexa resestatistik med verktyg som Excel och Power BI och skräddarsyr lösningar efter deras specifika behov. Det är ett praktiskt partnerskap som säkerställer att Lingmerths får ut det mesta av datainsikter för resebranschen. Vårt fokus är att göra deras resa smidigare genom att erbjuda tekniklösningar som förstärker deras affärsstrategi. Det är ett långvarigt samarbete dedikerat till att stärka Lingmerths i den dynamiska världen av resor med effektiva BI-verktyg.

Lingmerths

Sedan 2016 har Infrabit varit en engagerad partner till Erikshjälpen, en ideell organisation för barns rättigheter. Vi bidrar med vår expertis genom att utforma effektiva IT-strategier, underlätta rekryteringsprocesser och underlätta inköp av IT-resurser. Vårt mål är att stärka Erikshjälpen i deras ädla syfte genom att säkerställa att de har robusta och skräddarsydda IT-lösningar. Från strategisk planering till att skaffa rätt teknologi och talanger är Infrabit engagerat i att stödja Erikshjälpen i deras uppdrag och göra en positiv inverkan på barns liv genom sömlös integrering av teknik och strategisk planering.

Erikshjälpen

Vi har hjälpt en statlig myndighet genom att tillhandahålla personal för deras supportorganisation sedan 2018. Vårt mål är att se till att de har rätt människor med rätt kompetens för att hantera deras supportbehov på bästa sätt. Genom skräddarsydda bemanningslösningar har vi bidragit till att stärka och effektivisera deras supportverksamhet.

Statligt verk

Några av de företag vi jobbar med

+46 701 84 96 26

info@infrabit.se

Huskvarnavägen 82

554 66 Jönköping

Vi förstår att varje företag har olika IT-behov. Därför erbjuder vi på Infrabit personliga konsultationer för att hjälpa dig hitta de lösningar som passar bäst för just dig. Vårt team finns här för att besvara dina frågor och ge dig den expertrådgivning du behöver. Tveka inte att höra av dig till oss idag!

Ta kontakt

Om du läser detta har du utforskat varje hörn av vår historia, och vi är oerhört tacksamma. Din nyfikenhet och engagemang betyder mycket för oss. På Infrabit trivs vi på meningsfulla relationer, och att du engagerat dig till slutet är verkligen speciellt.

Oavsett om du är en potentiell partner, en nyfiken utforskare eller någon som söker information, uppskattar vi din tid och uppmärksamhet. Om vår historia har berört dig ser vi fram emot möjligheten till framtida samarbete.

Tack för att du är en del av vår resa. Här är till delade insikter, framtida möjligheter och de spännande vägarna framför oss.

Vänliga hälsningar, Infrabit AB

Tack!

bottom of page